tiistai 29. marraskuuta 2011

Jawbone UP?

Kuulin muutama päivä sitten Jawbone UP -nimisestä härpäkkeestä. Kyseessä on siis ranneke, joka päivän ja yön aikana mittaa erilaisia asioita, mm. askelmäärää, unen määrää, poltetut kalorit, jne. Toinen hieman samantapainen laite on Fitbit, josta en innostunut ihan niin paljon. Ainakin Jawbone UP:ssa on mukana sosiaalinen ominaisuus, jolla voi seurata UP:ia käyttävien kavereittensa tekemisiä. Jawbone UP toimii siis iPhonen kanssa.



Mietin tässä, että toivoisinko tuota UP:ia joulupukilta. Toistaiseksi ranneketta ei saa kuin mustana, mutta muita värejä on tulossa. Lisäksi toivoisin, että ranneketta ei tarvitsisi liittää iPhoneen kuulokeliitännällä, vaan että se toimisi Bluetoothin kautta. Hintaa mokomalla on noin 100€.

Mielenkiintoisin ominaisuus omasta mielestäni olisi unen seuraaminen. Itse nukun todella kevyesti ja heräilen 3-10 kertaa yössä. Lisäksi saan välillä niitä unihalvauskohtauksia ja olisi kiva nähdä miltä se näyttää UP:ssa.

Sinänsä härpäke kuulostaa ihan hauskalta, mutta en tiedä, että kauanko sen käyttäminen jaksaa kiinnostaa. Lisäksi iPhone App ei näyttänyt kovinkaan mielenkiintoiselta, joten ehkä vielä odottelen, jos UP:sta tulisi seuraava, parempi versio, ennen kuin hankin.

Onko kellään kokemuksia UP:sta?

Tästä pääsee suoraan Jawbone UP:n englannin kielisille sivuille.

YouTube video UP:sta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita :)